Romanian fans brandishes gun in dressing room

Skandal u Rumunjskoj

Navijač ušao s pištoljem u svlačionicu


Nekad je u svlačionice s pištoljem ulazio Željko Ražnjatović Arkan, kao predsjednik i vlasnik Obilića. U nedjelju se na to odvažio izvjesni Rumunj iz Buzaua poslije utakmice domaće Glorije i Politechnice iz Iasija u prvoj ligi (1:1).

Skandal u Rumunjskoj


"Tip u kožnoj jakni ušao je i prijetio našem igraču Cristei", izjavio je trener gostiju Ionut Popa, zgrožen nasiljem koje je izbilo po svršetku susreta.
"Nikad nisam vidio tako nešto. Tukli su se svi igrači, čak i oni s klupe. Naš je maser napadnut, a na mene su bacali kamenje, upaljače i boce. Mislim da ću napustiti nogomet", rekao je trener.

Naoružani navijač, 30-godišnji Glorijin navijač, identificiran je zahvaljujući video kamerama te je kažnjen globom i zabranom prilaska stadionu u iduće dvije godine, rekao je glasnogovornik lokalne policije Ciprian Ene.
U idućem kolu Gloria će biti sudionikom nove kontroverzne utakmice, jer gostuje kod vodećeg Cluja. Predsjednik Steaue Gigi Becali obećao je svakom igraču Glorije novčanu nagradu ako izvuku bod ili tri kod lidera, koji odmiče osam bodova.

© Soccerphile.com

Post a Comment

Previous Post Next Post